"Кожного разу, коли підіймається український прапор, єдине відчуття – це гордість і велика повага всім тим, хто це робить. Сьогодні під час війни є такі моменти, коли наші хлопці й дівчата деокуповують території, і підіймається прапор – наші два кольори. І ти думаєш: "Господи, як же це круто, які вони герої, які вони молодці". Просто рветься серце й дуже пишаєшся цим моментом.

І кожного разу, коли підіймається наш прапор на змаганнях завдяки перемогам спортсменів, а перемоги ці дуже важливі, є таке ж відчуття великої поваги. Я хочу подякувати вам від усіх нас, від усіх українців, які мають можливість відчувати, що ти живеш. Тому що прапор підіймається до вершини. Велика перемога нашої держави складається з різних перемог – і спортивні досягнення мають великий вплив. Я хочу подякувати вам за такі моменти, за гордість, за те, що весь світ це бачить. Це важливий момент політики. Гордість – це перш за все, повірте.

Для маленьких діточок ви є символами, на які хочеться рівнятися й сказати: "Хочу бути таким". Тому ви є елементом мотивації нації України, невіддільною частиною гордості нашої Батьківщини. І обов’язковою частиною тієї великої перемоги, заради якої ми воюємо та працюємо.

Давайте нам такі можливості пишатися, а ми зі свого боку будемо максимально вас підтримувати, як зможемо. Я знаю дуже багато всього, є моменти, коли є відчуття, що держава забуває про спорт. Іноді бувають такі моменти – фокусуємось на інших речах.

Спорт, фізична культура, фізичне виховання, тренерський штаб... ви є пріоритетом України. Я знаю, ми мали підтримати вас стипендіями, які по праву заслуговуєте. Були відповідні складнощі, але ми доручили людям, які працюють в уряді, зробити все, щоб ви отримали те, на що заслужили. Я хотів би нагородити кращих з вас. Я вас вітаю, слава Україні", – сказав Зеленський на YouTube-каналі "Офісу Президента України".