Улітку 2022-го пара офіційно оголосила про розрив після 11 років проведених разом. За кілька місяців після цього колумбійка у компанії з аргентинським діджеєм Bizarrap випустила пісню та одразу відео до неї Music Sessions Vol. 53. Практично увесь трек присвячений Піке, неприємним спогадам, що залишилися у Шакіри про колишнього коханця та шпилькам у бік нової пасії футболіста Клари Чіа.

Як виявилося, пісня мала бути ще жорсткішою щодо Жерара та його нової коханої. Про це повідомив композитор Кейтін для Molusco TV. Співачці довелося прибрати "агресивну" частину з треку, щоб уникнути судового позову від Піке.

Зазначимо, що пісня Шакіри просто підірвала мережу. Лише за першу добу Bizarrap зібрав понад 26 мільйонів переглядів на YouTube. Шакіра стала авторкою найпопулярнішого латиноамериканського треку на Spotify та YouTube, першою жінкою, яка змінила саму себе на першому місці чарту Billboard's Latin Airplay, а також першою артисткою, яка піднялася в топ-10 Billboard Hot з іспаномовною піснею.