– Погрози до мене дісталися, як обов'язкова частина скандалу. Росія займає пів планети, там дуже мало нормальних людей, вони так поводяться... Я не можу сказати, що я цього очікувала. Хочуть писати, хочуть казати – мені все одно.

Але мені надсилали фото мертвих бійців. І тоді я почала дуже сильно хвилюватися, бо не хочу цього бачити. Вони нелюди. Були якісь меседжі "здохни" чи щось таке. Намагалися телефонувати. Дуже сильно, дуже багато. З різних номерів та різних країн. В Instagram це звична справа, мені здається.

– Ти можеш показати якийсь приклад?

– Ні, я всіх повидаляла та позаблоковувала.

– Їх було багато? Більше тисячі?

– На телефон небагато. А в соцмережах багато. Рознесли мені пошту, с*к*. Там багато було. Ну, і соцмережі. Я навіть всі не читала.

– Ти ще й намагалася майже все перечитати?

– Звісно, бо 95 відсотків – це добрі повідомлення від наших людей. Я їх читаю, але, вибачте, не відповідаю, бо їх дуже багато. Я читаю, а там: "Здохни", "Ты не пожала руку своїй хозяйке".

А потім вже почалися повідомлення, що я не знаю, що таке спорт, що таке респект, що таке олімпійські принципи, що я направила на неї свою зброю й хотіла її вбити. Це розносять ті ЗМІ, щоб якось росіянку підтримати, – сказала Харлан в інтерв'ю Football Hub.