39-річний Фергюсон активно розпочав поєдинок та зміг приголомшити суперника в стійці. Боббі відповів ударом пальцями в око, здобувши собі час для відновлення.

Далі бій пішов за планом Гріна. Він класно ловив таймінги, відповідав на випади Тоні успішними контратаками й стримував візаві на комфортній дистанції. До третього раунду обличчя Фергюсона залило кров'ю.

Ветерану не вдалося нічого протиставити Боббі й в партері. У завершальній боротьбі на настилі клітки Грін успішно провів ручний трикутник. Тоні витримав удушення близько 15 секунд, після чого перестав подавати знаки притомності рефері – суддя зупинив бій за мить до фінального гонга.

Фергюсон зазнав шостої поспіль поразки в октагоні, він не перемагав з 2019 року. Грін зміг повернутися на переможний шлях після трьох невдалих поєдинків – 2 поразки та 1 бій, який визнали таким, що не відбувся, через зіткнення головами.

Нагадаємо, у головному бою турніру UFC 291 Джастін Гейджі взяв реванш у Дастіна Пор'є. На кону був жартівливий титул BMF – "Найкрутішого засранця".