"Сьогодні був дуже важкий і дуже важливий день. Те, що сьогодні відбулося, викликає багато запитань, але водночас дає багато відповідей. Ми зрозуміли, що та країна, яка тероризує нашу державу, наших людей, наші сімʼї, також тероризує і спорт. Те, що відбулося сьогодні, повинно було відбутися.

Я не хотіла тиснути руку цій спортсменці, і я діяла своїм серцем. Тому коли почула про те, що мене хочуть зняти зі змагань, дискваліфікувати, дати мені чорну картку, звісно, це мене вбило. Вбило настільки, що я кричала від болю.

Але потім я почала оживати, тому що отримала ваші меседжі, ваші сторіс, вашу підтримку, підтримку кожного, а особливо підтримку від наших бійців, які нас захищають. Коли чую, що я їх мотивую чи цей вчинок замотивував їх – це неможливо передати. Дякую кожному з вас. Дякую кожному бійцю, який нас захищає. Знаєте, ніколи нікого не можна примусити до миру, особливо – українців. Ніколи. Ніякими рукостисканнями. Ніколи. Тому так буде завжди.

Я, як і всі в адекватному світі, розумію, що правила повинні змінитися, тому що змінюється світ. Але те, що відчуваю від вас всіх – це не передати словами. Дякую кожному. Відчуваю все. Ви в моєму серці. Слава Україні", – сказала Харлан на відео у своєму Instagram.