Грали не просто на інтерес, а для доброї справи — кошти, зібрані під час прямої трансляції, передали ініціативі UNITED24 на реконструкцію зруйнованого росіянами Михайло-Коцюбинського ліцею на Чернігівщині.

Учасниками шоу-матчу від Динамо стали захисники Максим Дячук, Микола Шапаренко, Назар Волошин та Олександр Караваєв. Протистояли їм засновник Monte Володимир "Woro2k" Велетнюк, Сергій "DemQQ" Демченко, Айдин "KrizzeN" Турлибеков, а також тренер команди Сергій "lmbt" Бежанов.

До четвірок основного складу кожної команди під час матчу також приєднались двоє спеціальних гостей: реп-виконавець Tricky Nicki та гуморист Антон Скуратов. Коментував матч відомий кіберспортивний коментатор Арсеній "ceh9" Триноженко.

Протягом дня команди зіграли два матчі. В першому, щоб вирівняти шанси, гравцям Monte ускладнили завдання. Перед матчем вони обрали випадкові пакунки з аксесуарами, які вони мали використовувати протягом всього матчу — затемнені окуляри, жіночі рукавички та інші.

Втім, такий сюрприз від організаторів не завадив одній із кращих європейських команд CS:GO здобути впевнену перемогу. А "DemQQ" подарував глядачам пам’ятний хайлайт, в одному раунді взявши "на ніж" одразу трьох суперників.

Другий матч грали змішаними складами, і цього разу динамівцям на чолі з Миколою Шапаренко вдалося здобути перемогу.

Пряму трансляцію шоу-матчу дивилось кілька тисяч любителів кіберспорту та футбольних фанів, завдяки яким подія зібрала понад 60 000 гривень на благодійність. Запис трансляції досі доступний на ютуб-сторінці Динамо.

"Дуже класно, що партнери FAVBET з таких різних спортивних дисциплін об’єднуються заради спільної мети. Це й крутий розважальний контент, і можливість залучити до благодійності величезне фанатське ком’юніті обох команд. Вітаємо команди з дружньою нічиєю та дякуємо всім, хто підтримав гравців переглядами та донатами", — розповіли у FAVBET.