Раніше дівчина, ім'я якої тримають в секреті, звинуватила екс-чемпіона UFC у зґвалтуванні. Інцидент стався 9-го червня під час матчу фінальної серії НБА між Денвером і Маямі. За словами сторони обвинувачення, охоронці проти волі жінки затягли її до вбиральні, де Конор Макгрегор вчинив над нею сексуальне насильство.

Видання TMZ Sports отримало відео з місця події. На ньому видно, що ймовірну жертву завів до туалету ірландець, а не сек'юріті. Після цього троє чоловіків, схожих на охоронців, заблокували вхід до вбиральні. Відомо, що перед цим Макгрегор та дівчина весело проводили час на арені НБА та навіть робили селфі.

"Моя клієнтка була переконана, що вони підуть з арени до готелю Four Seasons, оскільки Конор перед цим запросив її до свого номера. Чоловік із косами зупинився біля дверей ванної кімнати, коли Макгрегор схопив мою клієнтку. Вона подумала, що вони йдуть у готель, але замість цього Конор відвів її до туалету. Моя клієнтка того вечора випила не менше шести напоїв, і розповіла ті моменти, які вона пам’ятає. Вона навіть не пам'ятала, хто затягнув її в туалет, поки не побачила це відео", – заявила представниця позивачки Аріель Мітчелл.

Додамо, Конор Макгрегор відкидає обвинувачення у сексуальному насильстві. Раніше стало відомо, що він чекає на четверту дитину від своєї нареченої.