"Як росіяни намагались через кіберспорт розмивати кордони між країнами? Росія історично, ти абсолютно правий, впливала. Але у керівників російського кіберспорту була дуже велика перевага для нас, як і у високопосадовців російських збройних сил – там останні 20 років люди приходили, аби красти.

Я всіх їх знаю поіменно. Деяким з них я допомагав обкрадати бюджет російської федерації. Чим я, чесно, пишаюся. Вони приходили красти. Можливо, у них і була якась ціль – повпливати на державну політику, на сусідні країни. Цього я не знаю. Але вони цю ціль не досягали. Вони лише крали...

Вливались такі величезні гроші, щоб зробити кіберспорт новим національним видом спорту в росії. Мільйони пішли, аби зробити кубок росії з кіберспорту. Він проводився у Білгороді, на території БНР. Його вигравали українці. Туди приїздили наші земляки з Харкова, вигравали і забирали ті гроші. На організацію цього турніру давали 5 мільйонів доларів, його робили за 300 тисяч, а інше розкрадали. Я допомагав розкрадати. Абсолютно серйозно. Я допомагав розкрадати російський бюджет і цим дуже пишаюся.

Мені сказали, що треба зробити кошторис, тільки кілька нуликів докидати. Не проблема, "любі друзі". Якщо російський бюджет платить, то чом би й ні. Це було ще у колишній моїй компанії, у якій я працював до Maincast. У неї був офіс в росії. Там пилилося, як має бути", – сказав Віталій Волочай в інтерв'ю YouTube-каналу Бомбардир.