Нещодавно Пейдж запросила всіх охочих взяти участь в своєму конкурсі "Августа". Переможець претендував зустрітись з ефектною гольфісткою на одному майданчику.

Серед сотень тисяч шанувальників лише двоє отримали нагоду повправлятись з ключкою у компанії сексуальної білявки. Увагу користувачів мережі привернув гарячий вигляд моделі.

Спіранак оголошувала результати конкурсу в облягаючому топі та коротких білосніжних шортах. Зрештою, шанувальники залишились задоволеними її публікацією, а один з них символічно прокоментував допис: "Ми всі переможці після цього, Пейдж".

До слова, професійна спортивна кар'єра американки закінчилась у грудні 2016 року, коли вона тріумфувала на своєму першому турнірі Cactus Tour. Відтоді Пейдж успішно займається модельним бізнесом, а торік популярний журнал Maxim ощасливив її статусом найзвабливішої гольфістки світу.

В Instagram за нею стежать 3,7 мільйона підписників. В останньому дописі Пейдж розповідає як грати у гольф, якщо великі груди заважають вправлятися з ключкою. Також Спіранак ділиться ексклюзивним контентом для дорослих на своєму фан-сайті OnlyPaige.