Перегони в Маямі привернули увагу багатьох світових зірок. За тріумфом Макса Ферстаппена спостерігали такі персони, як Він Дізель, Джефф Безос, Ілон Маск, Роджер Федерер та інші. Проте найбільшої уваги вболівальників привернула співачка Шакіра.

Зіркову колумбійку помітили на трибунах віп-ложі з культовим актором Томом Крузом. Шакіра експресивно дискутувала зі своїм супутником та весь час трималась біля нього. Британське видання Daily Mail навіть припустило, що яскрава пара закрутила роман.

Напередодні Шакіра отримала премію Billboard Жінка року і зі сцени заговорила про своє важке розставання з Піке. Нагадаємо, союз Шакіри з екс-захисником Барселони остаточно розколовся влітку минулого року. Поп-виконавиця звинуватила зіркового футболіста у зраді. І вже невдовзі після їхнього розриву Піке "засвітився" у компанії 24-річної піарниці Клари Чіа Марті.

До слова, після розлучення Шакіра випустила трек, присвячений екс-зірці Барселони. Завдяки скандальній пісні співачка встановила одразу 14 нових рекордів Гіннеса.