У понеділок, 1-го травня, Мауро Седілло трагічно впав зі свого коня "Spectacular Road" під час перегонів на іподромі Тістлдаун в американському Огайо. Про це повідомляє The Sun.

На кадрах трагедії видно, як скакун 24-річного жокея зашпортався, в’їжджаючи на домашній поворот. Седілло вивалився із сідла та опинився під копитами інших коней. Наразі Мауро перебуває у відділенні інтенсивної терапії на апараті штучної вентиляції легень.

Агент жокея Луїс Кінонес повідомив подробиці самопочуття підопічного: "Його під'єднали до апарату штучної вентиляції легень. Його дядько сказав мені, що Мауро рухав ногами, це хороший знак. Седілло відвідали його наречена та дядько. Лікарі впустили лише двох людей. Він у відділенні інтенсивної терапії. Зараз лікарі не можуть нам нічого сказати, окрім того, що він живий і перебуває на апараті штучної вентиляції легень.

Лікарі спілкувались з його дядьком, вони не поспішають нас тішити хорошими новинами, адже стан жокея може погіршитись. Проте вони сказали, що його стан нормалізується. У Седілло немає внутрішньої кровотечі чи інших серйозних травм".