Маленький Лукас почав вправлятися у метанні дротиків, коли йому було всього лише два роки. Малюк перейняв це захоплення від свого батька-кур'єра. Зараз юний спортсмен тренується по кілька годин щодня з дистанції 2,5 метри. У Лукаса є дошка з повнорозмірними дротиками. Щоправда, її розмістили на меншій висоті, ніж для дорослих, розповідає The Sun.

Мейдмент встиг досягти блискучих результатів. Йому не раз вдавалося набрати максимальну кількість очок за підхід – 180. Про юного вундеркінда дізналися у соцмережах. Зокрема, триразовий чемпіон світу з дартсу Міхаель ван Гервен написав йому мотиваційне повідомлення та відправив свою футболку з автографом.

Мама юного таланта Лаура Сміт розповіла: "Ми не нав’язували Лукасові спорт, він просто дуже любить дартс. Коли син вперше набрав 180 очок, то був у шаленому захваті. Ми не могли в це повірити".

Лукас не сумнівається, що у майбутньому візьме участь у світовій першості серед дорослих. Хлопчик вже навіть підібрав пісню для свого виходу – Seven Nation Army від The ​​White Stripes.