Зранку 27-го квітня боєць змішаних єдиноборств добровільно здався поліції Нового Орлеана, після того, як був виданий ордер на його арешт. Про це повідомляє MMA Fighting.

Вже невдовзі Нейту Діасу дозволили внести заставу та звільнитись з-під варти без жодних обмежень на пересування. "Діас отримав дозвіл суду на поїздки та може повернутись до Стоктона вже сьогодні. Ми цінуємо те, як з нами поводилися у департаменті поліції Нового Орлеана", – заявив адвокат бійця Зак Розенфілд.

Нейта звинувачують в нанесенні побоїв другого ступеня тіктокеру Родні Пітерсону. Діасу загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до восьми років з каторжними роботами або без них та/або штраф до 2 тисяч доларів США.

Нагадаємо, раніше у мережі завірусилось відео, на якому Діас придушив Пітерсона у вуличній бійці після вечору поп-боксу під егідою промоушену Misfits Boxing. На 5 серпня у "Стоктонзького гангстера" запланований поєдинок за правилами боксу з відомим блогером-боксером Джейком Полом. Наразі невідомо, чи відбудеться бій.