Легендарний реслер WWE на прізвисько Бушвокер Бутч помер у віці 78 років від респіраторної інфекції. Про це повідомляє Marca.

Новозеландський шоумен Боб Міллер (справжнє ім'я Бушвокера Бутча) у 80-х роках створив один з найвідоміших дуетів "Сакамантеки" в історії реслінгу з Люком Вільямсом. У 2015 році обох шоуменів внесли у Зал слави WWE.

Вільямс, екс-партнер Міллера, розповів, що той минулої середи прибув до США з Нової Зеландії, аби відвідати "WrestleMania". Однак невдовзі потрапив до відділення інтенсивної терапії лікарні Лос-Анджелеса.

"Минулої ночі я втратив свого друга, брата та партнера. Ми познайомились ще на початку 1970-х років, коли були молодими і воювали за Джона да Сілбу в Новій Зеландії. Боб Міллер склав перше враження про себе, як про першокласне бидло, ще й яке бидло! Але поза тим він був великим дядьком і чудовим другом. Якщо ви прочитаєте історію мого життя, то дізнаєтеся, що у мене не було братів та сестер. Але я гадаю, що це не так. У мене був брат, його звали Боб Міллер. Я люблю тебе, Бобе. Ми ще неодмінно побачимося", – попрощався з партнером Люк Вільямс.