Вже у перший день змагань п'єдестал був повністю український. У класі стоячи Людмила Ляшенко, Богдана Конашук та Ірина Буй здобули золоту, срібну та бронзову нагороди відповідно.

На другий день турніру в об'єднаній спринтерській гонці не було рівних Павлові Балю в класі сидячи. Окрмі того, він здобув бронзу в перегонах класичним стилем.

Найуспішнішим для українців видався останній день турніру – наші атлети завоювали відразу вісім медалей, чотири з яких – найвищого ґатунку, повідомляють на офіційному сайті НКСІУ.

Кубок Азії з паралижних перегонів: всі нагороди України

Золото: Людмила Ляшенко (індивідуальна гонка класичним стилем, індивідуальна гонка вільним стилем у класі стоячи), Павло Баль (спринт у класі сидячи, індивідуальна гонка у класі сидячи), Оксана Шишкова, Ярослав Решетинський (індивідуальна гонка в класі спортсменів з порушеннями зору)

Срібло: Богдана Конашук (індивідуальна гонка класичним стилем, індивідуальна гонка вільним стилем у класі стоячи), Василь Кравчук (індивідуальнка гонка вільним стилем у класі сидячи), Анатолій Ковалевський (індивідуальнка гонка вільним стилем у класі спортменів з порушеннями зору)

Бронза: Ірина Буй (індивідуальна гонка класичним стилем, індивідуальна гонка вільним стилем у класі стоячи), Павло Баль (індивідуальна гонка класичним стилем у класі сидячи)