В Лондоні відбувся турнір UFC 286, головною подією якого став третій поєдинок між Едвардсом та Усманом. Це була третя дуель Едвардса та Усмана. У 2015-му їхня зустріч в клітці завершилася на користь Усмана. Натомість у 2022-му Едвардс хай-кіком приголомшив нігерійця та відібрав у нього чемпіонський пояс у напівсередній вазі.

Бійці здолали всю 5-раундову дистанцію. Зокрема, в останньому відтинку протистояння Едвардс потішив глядачів лівим хай-кіком, але цього разу без нокауту. Камару на вдалі випади опонента відповідав лише тиском до сітки і невдалими спробам провести тейкдаун. Перемогу з роздільним рішенням суддів здобув британець – 48-46, 48-46, 47-47.

Нагадаємо, що у листопаді минулого року Усман зашкварився відвідинами дня народження путінського посіпаки Кадирова. Він разом з іншим учасником лондонського шоу блогером Джастіном Гейджі та екс-чемпіоном UFC Генрі Сехудо постріляли на полігоні в університеті спецназу, де бойовики рф проходять вишкіл перед відправленням на фронт в Україні.