"Я в строю. Це був тривалий процес, під час якого я довів відсутність наміру застосовувати допінг. Суд знизив санкцію вдвічі. Це говорить про те, що суд погодився з моїми доводами та підтвердив те, що мельдоній потрапив в організм не за моєю провиною або недбалістю.

Дякую моїм близьким та друзям за віру й підтримку протягом всього цього часу. І привіт усім, хто так цього не хотів. До зустрічі. Швидше. Вище. Сильніше", – повідомив Верняєв на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, що гімнаста тимчасово відсторонили від змагань у жовтні 2020-го, а вже у 2021 році дискваліфікували на 4 роки прямо перед Олімпійськими іграми у Токіо. Під час допінг-тесту в організмі українця виявили мельдоній. Верняєв не погоджувався з рішенням, тому подав апеляцію.

Олег вже може змагатися, тому цілком ладен поїхати на чемпіонат світу зі спортивної гімнастики. Турнір триватиме з 1 по 8 жовтня у бельгійському Антверпені. Але для цього Україні треба відібратися на ЧС, потрапивши у топ-12 команд чемпіонату Європи. Це спробують зробити Ілля Ковтун, Ігор Радівілов, Микита Мельніков, Радомир Стельмах та Пантелій Колодій.