Опоненти вже зустрічались у 2020 році в поєдинку за статус претендента на чемпіонський пояс. Тоді українець не без проблем переміг американця розділеним рішенням суддів, записавши йому в рекорд першу поразку. Суперник спромігся на задушливий прийом, однак більше нічим не вразив.

У червні 2021-го Ярослав Амосов на диво легко розібрався з Дугласом Лімою, перебоксувавши бразильця у стійці – перемога одноголосним рішенням. У той день "Динамо" став першим в історії Bellator українським чемпіоном.

Далі Амосов мав провести перший захист проти найяскравішого суперника в кар'єрі – Майкла Пейджа, однак через повномасштабне вторгнення росії Ярослав вимушено відмовився від бою. Він зник на 36 годин, аби врятувати сім'ю з багатостраждального Ірпеня, а потім повернувся на Київщину і став на захист закатованого передмістя столиці в лавах тероборони. Його мама "захистила" титул від росіян, заховавши пасок у погребі. А після того, як окупанти накивали п'ятами з київського напрямку, Амосов повернувся до тренувань до нового захисту проти добре знайомого Сторлі.

З перших секунд поєдинку Логан зухвало спробував відвоювати центр октагону та приймав бій у стійці, попри те, що це не є його сильною стороною. Амосов відповів неприємними серіями – американець невдало спробував провести тейкдаун. Ближче до екватора стартового раунду над оком Сторлі відкрилося розсічення. Логан не завжди помічає удари лівою від Ярослава, провалюється. Наш воїн кинувся добивати – невдало.

На старті другої п'ятихвилинки американцю знову не вдається заманити українця у свою стихію на канвас. Амосов обережний, пробиває влучно, Сторлі навпаки – ризикує, викидає багато ударів, пропускає. Чергова спроба Логана зробити тейкдаун провалилася. Натомість Амосов почав працювати кіками по поверхах – вища математика для опонента-борця.

У третьому раунді Ярослав перевів дихання, але продовжив розносити Сторлі в стійці. Українець приголомшує опонента кількома неприємними ударами та проводить перший успішний тейкдаун – цілковита домінація.

Амосов жорстко розпочинає 4-й раунд, комбінує кіки та удари руками. Логан багато пропускає, втікає у партер – нічого не вдається. "Динамо" майже ідеально захищається.

У завершальній п'ятихвилинці Ярослав продовжив розбивати реслера. Ефектно пробиває хай-кіки, далі фронт-кік. Бій, на диво, здається абсолютно не конкурентним. Зрештою, вердикт суддів не став сенсацією – перемога "Динамо" за одноголосним рішенням.