"На вході State Farm Stadium розташована статуя Пета Тіллмана, гравця Arizona Cardinals, який після теракту 9.11 відхилив 3,6 мільйонний контракт, полишив професійний спорт на піку форми та записався добровольцем до армії США.

У 2004 році у віці 27 років Пет загинув у горах Афганістану. На знак пошани його ігровий номер 40 був назавжди виведений з обігу як в команді університету Арізона, так і в клубі. Жертовність Тіллмана та його відданість країні стала в США символом культури #Salute_for_Service.

Сьогодні статуя Пета Тіллмана була вдягнена у лісорубську джерсі Данила Богуславського, який теж грав під номером 40. Ім'я ДАнила на фоні монумента символізує щиру подяку українців Героям нашої національно-визвольної війни за їхню жертовність, вірність ідеалам свободи, демократії й абсолютний патріотизм", – написав Роман на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що Данило Богуславський став триразовим чемпіоном України з американського футболу та виступав за Ужгородських лісорубів. Він загинув 16 жовтня у Херсонській області під час мінометного та артилерійського обстрілу російських військових у віці 32 роки. Данило рятував пораненого побратима.