29-річна американська екс-гольфістка та володарка звання "Найсексуальніша жінка планети" за версією журналу Maxim приголомшила фанів новим відео у своєму Instagram.

На записі Пейдж Спіранак зробила ефектний удар ключкою по м'ячу, під час якого її коротка спідниця майже повністю оголила сідниці. Раніше тренерка з гольфу отримала шквал критики в мережі від хейтерів, але змогла знайти вихід з неприємної ситуації.

"Я виставляю себе в інтернеті на показ публіці, і розумію, що я зробила тіло частиною свого бренду. Тому я отримую багато критики від хейтерів та "тролів". Але чи заслуговую я на це? Чи заслуговує на це взагалі хоч хтось? Останнім часом я багато говорила і думала про це. Зрештою я прийшла до висновку, що моє тіло завжди критикуватимуть, тому що я хизуюсь ним, і мені потрібно вміти це приймати", – цитує Спіранак Daily Star.

Нагадаємо, Пейдж розпочала професійну кар'єру гольфістки у 2015-му, однак вже за рік вирішила стати інструкторкою та блогеркою. Наразі за її життям в Instagram слідкують більше 3.6 мільйона користувачів.