"Вже майже рік наш спортивний фронт гучно говорить про кількість вбитих спортсменів та знищену інфраструктуру через російську агресію, але, попри все, президент МОК Томас Бах хоче "вивчити можливість" повернення атлетів з росії та білорусі у міжнародний спорт.

Навіть попри те, що це може бути причиною бойкоту змагань з боку України. Пряма мова Баха: "Це не відповідає цінностям та місії Олімпійської хартії – виключати атлетів через їх паспорт". Якщо хтось так думає, давайте я наведу приклад на міжнародних змаганнях з художньої гімнастки, який проходив днями. Це були дійсно чудові змагання, ми дякуємо організаторам.

Ми кожен раз ретельно перевіряємо список учасників, навіть відмовились від двох змагань саме через участь гімнасток з країн-агресорів. Для мене це принципова позиція. Але неможливо все передбачити. І виявилось, що там виступали й росіянки, але за іншу країну, під іншим прапором. Тобто все чисто, на перший погляд, але "руzкий мир" сам себе видає.

На трибунах, коли виступали гімнастки з України, російські вболівальники абсурдно висловлювалися про наших дітей: "приберіть цей жах із килима", "ми не можемо на це дивитися". І це просто міжнародний турнір.

Ви уявляєте, що буде відбуватися на Олімпіаді у разі допуску росії? Вони усі будуть у футболках з символікою "Z" кричати "за мир без нацизма". Так ви бачите Олімпіаду 2024?", – написала Різатдінова на своїй сторінці в Instagram.