"Кіберспорту важливо зростати, ця премія – крок вперед. Дякую моїй команді. Востаннє я був на Батьківщині 330 днів тому, всі тімейти та клуб підтримували мене щодня. Раніше я не розумів людей, у яких була депресія чи сум. 300 днів тому я відчув це, я зрозумів, що втратив себе.

Я хотів розвиватися у 2022 році, хотів, щоб моя команда ставала кращою, але… Розпочалась повномасштабна війна. Це було дуже складно для мене, ось тут я зрозумів, що таке бути у депресії. Це складно, але звучить ніби виправдання, так? Всі ми, та я зокрема, ми можемо бути сильнішими всередині. Всі ми, та я зокрема, можемо змінити цей світ. Важливо це зрозуміти: глядачі на трансляції та гості у залі можуть змінити майбутнє.

Як ми можемо побачити інші планети чи відкрити інші світи, якщо ми, люди, воюємо між собою? Найважливіше: хоч мені та моїм тімейтам зараз сумно, я дуже пишаюся тим, що я українець. Я пишаюся своєю країною, собою та нашим президентом, які воюють за свободу та демократію в усьому світі. Коли всі ми були маленькими, з нами були дорослі батьки, дідусі, бабусі, брати чи сестри, які розповідали нам казки. Ці казки були про добро і зло. Коли ми були маленькими, то знали, що є добром, а що – злом. Якщо чесно, то іноді я був злим, років у 8-10, мені це навіть подобалось. Але зараз усі ми виросли та можемо розрізняти добро і зло.

Я вірю, що кіберспортивне ком’юніті може змінити цей світ та показати, як можна бути хорошою людиною. Кіберспорт – один з найлегших в інтернеті шляхів показати людям, як спілкуватися одним з одним та як краще ставитися один до одного. Дякую всім, хто прийшов. Слава Україні! Героям слава!" – сказав Олександр "s1mple" Костилєв в ефірі HLTV.

Нагадаємо, українець став найкращим гравцем минулого року з CS:GO за версією HLTV. "s1mple" є першим в історії кіберспортсменом, який тричі здобував цю нагороду.