Нагадаємо, на всій території України люди потерпають через відключення світла. Ці проблеми пов'язані з ракетними атаками росії – терористи спеціально ціляться в об'єкти електроенергетики, щоб ще більше ускладнити життя цивільному населенню.

"Коли вимикають світло, то зникає зв'язок. Я живу на Олімпійській базі. Коли дзвоню батькам, і немає зв'язку, ще можу зателефонувати дядькові. Якщо в нього теж немає, то я розумію, що електрики нема.

Коли вперше у нас на базі вимкнули світло, це був жах. Ми були на тренуванні, час близько 18:00. Ми тренуємось, юнак працює на поперечці. Він робить елемент "сонечко". Відпускає руки, перелітає поперечку, і в цей час вимикається світло. На автоматі можна взятися та завершити елемент. Але якщо ти цього не встигнеш – летітимеш вниз.

Оскільки немає світла, координація не працює зовсім. І це найжахливіше. Ти не розумієш, де перебуваєш. І це дуже небезпечно. Ми одразу ввімкнули ліхтарики на телефонах і почали кричати: як ти, як ти? Він каже: все нормально. Але це дуже небезпечно, коли не контролюєш ситуацію. Зараз ми купили ліхтарі та акумулятори, щоб нормально проводити тренування", – поділився чемпіон світу деталями тренувань на YouTube-каналі Новини.LIVE.