"Бонус Тутбрідзе – це реальність. У Тарасової та Морозова було одразу кілька помилок в одному цьому викиді. По-перше, вона нахилилася вперед, далі – рука торкнулася льоду. Перша помилка – це точно мінус один-два бали, друга – мінус два. Тобто це вже мінус чотири. Навіть якщо ми вважаємо, що вони зробили найбільший викид всіх часів, його стеля – плюс один. Але як це може бути найбільший викид, якщо там дві помилки? GOE однозначно повинен був бути негативним. Так вона ще й ногу підняла, бо втратила контроль.

Чи здаються дурними слова про те, що хорватський суддя був серед тих, кого Тутбрідзе запросила на вечерю? Всі обговорювали історію з вечерею Етері з арбітрами перед юніорським турніром. Звичайно, росіяни відреагували: "Та як ви смієте таке говорити!" І що ви думаєте? Історія повторюється. Вона робить те ж саме! Може, це своєрідна тактика. А як щодо запрошення Теда Бартона на вечерю і поста про це? І після цього коментатор не буде до тебе лояльний? Це не критика, адже це прекрасна тактика. Може, мені й не подобається ця гра, але думаю, що Етері в ній найкраща", – сказав Девід Лис в ефірі YouTube-каналу The Skating Lesson.

Нагадаємо, росіяни зайняли увесь п'єдестал пошани за підсумками парних виступів на чемпіонаті Європи з фігурного катання в Естонії. Золото взяв дует Анастасія Мішина – Олександр Галлямов (239,82). Срібло здобув скандальний тандем Євгенія Тарасова – Володимир Морозов (236,43). Бронзу завоювала пара Олександра Бойкова – Дмитро Козловський (227,23).