"З 2022 року головним тренером збірної України з веслування є Ігор Нагаєв. До нього на цій посаді працював наш олімпійський чемпіон Юрій Чебан. Саме він сформував гарну команду, яка давала результат, трималась разом.

Натомість Нагаєв став по-хамськи себе поводити з командою, а загострення стосунків команди з ним сталось на цьогорічних етапах Кубках світу.

Наприклад, за два дні до другого етапу він, наш "тімлідер", зник з веслувального каналу. Ми виграли цей етап, але коли на нагороджені викликали "тімлідера" – нікого не було. Це менша з проблем, адже без тімлідера не можна подати чи оскаржити протест, через що ми одразу можемо опинитись в програшній позиції.

Після цього ми запитали його, в чому річ, але він відповів, що в нього були невідкладні справи щодо нашого перебування в Румунії. Але, коли ми запитали в керівництва румунського клубу про це, виявилось, що ніяких справ він з ними не мав. Тобто, людина просто кинула команду і поїхала.

Нам потрібно було доставити човен нашої байдарки-четвірки до Канади. І це питання ми вирішували самі, бо головний тренер казав, що на місці будуть нормальні орендні човни. Хоча наш досвід показує, що нема нормальний орендних човнів. І коли йде боротьба за міліметри, це відіграє велику роль.

Проблеми усюди, команда розвалена, логістики ніякої нема. Юніорська та молодіжна команди взагалі знищені. Нагаєв, коли приходив на посаду, сказав, що вони його не цікавлять.Так само він методично знищує жіночу команду. Людина іноді дозоляє собі не дуже добрі висловлювання про нас. Наприклад, називав нас четвіркою дурнів. ", – розповів Семикін в коментарі Tribuna.