"Конор не напівсередньоваговик, але якщо він хоче виступати в цьому дивізіоні, то я б із задоволенням вибив з нього лайно. Не думаю, що він зможе витримати мій удар. Я навіть не кажу про греплінг, тому що це просто буде нечесно. Я переведу його в партер і розірву.

Бій з Макгрегором – це безпрограшний варіант для мене. Я поб'ю його і зароблю купу грошей. Але я навіть не проситиму цей поєдинок, тому що це буде нечесно. Конор – легковаговик, він не зможе витримати удари напівсередньоваговиків, протистояти боротьбі.

Він не зможе впоратися з хлопцями з топ-5 цього дивізіону. Макгрегор може помахатись з кількома бійцями цієї категорії, але він не напівсередньоваговик. Якщо Конор вважає інакше, нехай спробує вийти у клітку з бійцями з топ-5. Але я думаю, що це буде нечесно. Ми його просто знищимо", – цитує Бернса Mmafighting.com.

Нагадаємо, Макгрегор досі не відновив свою кар'єру після моторошного перелому ноги у поєдинку з Дастіном Пор'є. Раніше ЗМІ повідомляли, що з ірландцем хоче провести ще один виставковий поєдинок Флойд Мейвезер. Промоушн екс-чемпіона з боксу у п'яти дивізіонах, начебто, запропонував Конору 157,9 мільйона доларів за бій.