"Спортсмени країн-агресорів допущені до участі в чемпіонаті світу серед юніорів та юнаків під прапором міжнародної федерації Муей-Тай Асоціацій попри заклик Української федерації таїландського боксу Муей-Тай відсторонити представників рф та рб від участі в міжнародних спортивних заходах.

Через таку позицію міжнародної федерації збірна України з таїландського боксу відмовляється брати участь у чемпіонаті світу, який заплановано з 9 по 21 серпня 2022 року в м. Куала-Лумпур (Малайзія).

Українська федерація таїландського боксу Муей-Тай з перших днів початку повномасштабної агресії вимагає повної ізоляції росіян і білорусів від світового спорту та позбавлення їхніх спортсменів права брати участь у міжнародних змаганнях", – йдеться у заяві на офіційному сайті Міністерства молоді та спорту.

Нагадаємо, спершу на сайті Міжнародної Асоціації були зареєстровані кілька спортсменів під абревіатурою RMF (російська федерація Муей-Тай), але згодом вони зникли. Проте з'явились знову під абревіатурою міжнародної асоціації.