Восьмого липня в Україні відзначали День Сім'ї! З цієї нагоди знаменитості поділились світлинами із найдорожчими людьми у їхньому житті. Форвард Динамо і збірної України Артем Бєсєдін, наприклад.

бєсєдін

Капітан динамівців Сергій Сидорчук з дружиною та дітками.

сидорчук

Новоспечена сім’я Циганкових.

циганков

Відпочинок закінчився, а отже час повертатись до роботи. Нападник збірної Аргентини та Інтера Лаутаро Мартінес прибув до клубу.

лаутаро

Ганяє м'яча на тренуваннях Неймар.

неймар

Одноклубник Неймара Кіліан Мбаппе влаштував віртуальний поєдинок з братом Ітаном та кумедно підписав фото: “Facile de savoir qui a gagné..”/ “Легко дізнатись, хто переміг..”.

мбаппе

Українська художня гімнастка, бронзова призерка Олімпійських ігор-2016 Анна Різатдінова розповіла, як їй спало на думку організувати збори в Іспанії: “Пам'ятаю, як я сиділа і думала, що я можу зробити корисного не тільки для гімнасток @rizatdinova.academy, а для всіх українських дітей.

Були думки організувати турнір чи майстер-клас у Європі. І, коли я переглядала свою записну книжку в телефоні з думками, хто ж може мені допомогти це все організувати, я натрапила на контакт @katiasports_gymnastics, з якими була знайома з майстер-класу в Іспанії, організованого років 5 тому.

Я зателефонувала, розповіла свої думки, і ми зійшлися на тому, що хочемо зробити спортивні збори для дітей з України та Європи, де дамо можливість нашим дітям на 10 днів забути про жах, який відбувається на Батьківщині, а для іноземців це чудовий досвід”.

Чинний чемпіон НБА Стефен Каррі залюбки грає у гольф.

А ось Роберт Лєвандовскі, не проти зіграти у теніс. Схоже, форвард збірної Польщі робить непогані успіхи під наглядом екс-першої ракетки світу Ани Івановіч та її чоловіка Бастіана Швайнштайгера.

лєвандовскі швайнштайгер івановіч

Учасник чотирьох чемпіонатів світу, єдиний футболіст на планеті, який тричі ставав чемпіоном світу, Пеле поділився зворушливими спогадами: “65 років тому я зіграв свій перший матч за національну збірну Бразилії. Я був просто 16-річним хлопчиком з мрією. Я приєднався до гри в другому таймі, мені пощастило забити свій перший гол за Бразилію у тому матчі, і це почуття я ніколи не забуду”.

пеле

Футбольна телезірка і дружина "гірника" Валерія Бондара Дар'я Савіна лиш повернулась в Україну, а вже відвідала Бучу: “Саме зараз, як ніколи, усі ми, українці, одна велика родина. Давайте всі разом допомагатимемо тим, хто цього потребує. Давайте будемо чути та підтримувати один одного”.

Захисник Ліверпуля Вірджил Ван Дейк у компанії з лідером Ман Сіті Кевіном де Брюйне та відомим поп-виконавцем Калвіном Харрісом.

ван дейк де брюйне

Фотографією зі сонячної Ібіци ділиться Рейньєр Жезус. Футболіст проводив час із одноклубником по Реалу Вінісіусом Жуніором.

Навіть на відпочинку Віні не забуває про тренування.

У Греції насолоджувався літом любитель вечірок із Манчестер Сіті Джек Гріліш.

гріліш

В 1/8 фіналу Південноамериканського кубка бразильський Інтернасьйонал здолав чилійський Коло-Коло з рахунком 4:1. Динамівець Карлос де Пена, який виступає за Інтер на правах оренди, долучився до тріумфу.

де пена

Неймовірна Еліна Світоліна у Швейцарії.

світоліна

У собаки Роналдо з’явилось 6 новонароджених цуценят.

Найтитулованіший гравець в історії футболу Дані Алвес та його дружина Жоана Санс стильно крокують Парижем.

Якраз 8 липня закохана пара відзначала 5 років подружнього життя.

А новачок Ман Сіті Ерлінг Холанд перетнувся з репером Озуном. “Ідіть туди, де панує гарний настрій”, – порадив футболіст. І пішов!

холанд

Інші залаштунки від Спорт 24

Приголомшлива українка презентувала нову форму варшавської Легії

У ледь помітному бікіні та з пістолетом: дівчина зірки Динамо влаштувала відверту фотосесію

У ліжку з баскетбольною командою: одна з найсексуальніших жінок планети колекціонує романи із зірками НБА