"Ward Racing глибоко соромиться поведінки пілота та найрішучіше засуджує її. Відповідні заходи будуть прийняті негайно. Дії Артема Северюхіна під час церемонії нагородження 10 квітня 2022 року були виключно індивідуальними і жодним чином не відображають погляди та цінності Ward Racing.

Навпаки, Ward Racing підтримує міжнародну спільноту, що засуджує вторгнення росії в Україну, і висловлює свою солідарність з людьми, які страждають через цей неспровокований і жахливий напад.

З початку війни, що триває, наша тверда позиція була продемонстрована за допомогою шоломів і наклейок "Ні війні". Крім того, наразі ми маємо три українські сім’ї, які перебувають з нами, тому що вони не мають дому, куди можна повернутися. Крім того, як громадяни Швеції, ми пишаємося нашою країною, яка прийняла історичне рішення відправити в Україну зброю для боротьби з російською армією.

Відповідно, Ward Racing найрішучіше засуджує особисті дії пілота Артема Северюхіна під час церемонії нагородження 10 квітня 2022 року, оскільки вважає їх проявом неспортивної поведінки, неприпустимим порушенням етичних і моральних спортивних кодексів.

Цією заявою Ward Racing висловлює свою думку, а також думку всіх спортсменів і співробітників команди Ward Racing. Виходячи з цих міркувань, Ward Racing не бачить можливості для продовження співпраці з Артемом Северюхіним і ініціює процес розриву його контракту", – заявили у команді на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що 15-річний росіянин Артем Северюхін продемонстрував нацистське привітання під час нагородження призерів чемпіонату Європи з картингу серед юніорів.