"Мені мама досі щось розказує і згадує, як вони з татом добирались в Париж. Батько зараз на фронті, в нього не завжди є зв’язок і я не мала можливості з ним поспілкуватися про це. Він добирався попутним транспортом зі сходу України, це було дуже довго, дуже складно, але він розумів, що це мені потрібно.

Мої батьки ніколи не були на таких міжнародних змаганнях, а це Олімпійські ігри. Мама розказувала, що коли вони летіли у Париж літаком, то попали в повітряну яму. Його почало дуже сильно трусити, кидати, всі пасажири прокинулися, трішки почали панікувати. Але мій тато єдиний спав, як дитина, для нього це дуже звично.

Він вперше побував у Парижі й був в захваті, тому що ніколи не був на моїх міжнародних змаганнях, а зараз відчув цю атмосферу. Мама казала, що тато хвилювався за мене більше, ніж вона. Для нього це були нові емоції. Але Парижем вони не змогли погуляти, тому що тато сказав: "Я приїхав до дитини, мені не до цього, я не хочу гуляти, я хочу сконцентруватися на її виступі". Він ще був дуже втомлений, тому вони приблизно на годину вийшли в місто і все", – розповіла Височанська у інтерв'ю NV.

Нагадаємо, Олег Височанський, батько української гімнастки, приїхав з фронту до Парижа, щоб підтримати доньку в фіналі Олімпійських ігор. Чоловік воює від початку російсько-української війни. Зокрема, він захищав Донецький аеропорт.