"Олімпіада у Парижі дуже відрізнялася від Ігор в Токіо. В Японії не було тієї атмосфери, яка була в столиці Франції. Париж назавжди залишиться в моєму серці, тому що підтримка залу відчувалась дуже сильно. Я ніколи не відчувала настільки сильної підтримки, як у Франції, там була класна атмосфера.

Ця Олімпіада – особлива, бо українську команду у Парижі підтримували найбільше. Ще були французи, звичайно, вони вболівали за своїх, але ми стали тією командою, яка закохала парижан своїм вогником, вправами та емоційністю. Це було дуже круто. Бо в Токіо не було зовсім глядачів і я відчувала стукіт свого серця, абсолютно все, що відбувалося навколо.

Чим відрізнялася атмосфера в селищі в Токіо і в Парижі? В Токіо була дуже напружена атмосфера, ми кожен день робили тест на корону. Якби він був би позитивний, то могли зняти всю делегацію, це б нікому не дало можливості виступати. Кожен спортсмен тримався якомога далі від всіх. А в Парижі відчувалася атмосфера дружності між країнами. Якщо спортсмен йшов з медаллю, то його всі вітали, фотографувалися. Багато спортсменів відпочивало на терасах, відчувалася розслаблена атмосфера, люди приїхали у Париж насолоджуватися змаганнями, отримувати позитивні емоції", – розповіла Височанська у коментарі NV.

Нагадаємо, що Україна стала 7-ю у фіналі Олімпіади з художньої гімнастики у груповому багатоборстві.