"Обручі зробили дуже гарно. Ну, от у двох – Кіри Ширикіної та Аліни Мельник параліч. Їх паралізувало: не змогли зреагувати. Одній 16 років, а друга старша. Не вийшло. Якби все зробили, були б з медаллю. Тому що реально сильна команда, усе в них є. Але, на жаль.

Чесно, дві – Височанська і Баєва – на рівні пройшли. І навіть Перемета. А дві от стресонули. Дуже шкода. Те, що вони роблять елементи з вау-ефектом – це дуже важко відпрацювати. Вони тисячами їх робили. Пішли на це, тому що один елемент дає надбавку 0.3, а другий, коли Перемета летить і встрибує в обруч, ніхто більше не робить.

Його показували в уповільненій зйомці: це було дуже ефектно й гарно. У нас діти трохи з іншими можливостями, але у двох дітей нерви, мабуть, трохи здали. Потрібно було просто підняти руки й узяти мʼяча, і все. А Кіра ще зі стрічкою ніяк не змогла зробити випуск. Вона брудно зловила, і була помилка.

Чи можна було подати протест? Ні, не було сенсу. Не можна було втрачати, вибачте. За Україну ми старалися", – сказала Дерюгіна у коментарі Суспільне Спорт.