"Ми готувалися ще краще на фінал, віддавали все. Вона була готова й дуже хотіла підняти цей прапор. Жодної гімнастки не бачила з такими зарядженими очима. Сподіваюся, що будемо ще більше працювати. Зараз змінюються правила, зараз усе буде змінюватися.

Побачимо, бо в нас дуже сильне молоде покоління, але умови, в яких ми зараз тренуємося – світ цього не розуміє. Настільки спокійної підготовки – 10 днів – для Олімпіади недостатньо, щоб відчути все, як треба. Але ми зробили дійсно все. Пишаюся тим, як вона виступала. Так, у фіналі трішки не вистачило. Не медаль, але вона йшла на неї.

На майбутнє – лише сил всім нам, терпіння. Сил Вікторії Онопрієнко, бо це здоров'я. Це дуже важкий спорт для дівчини. Усі так його люблять за ці емоції, але ми не бачимо, як важко це дається. Ми працюємо увесь день та ніч, віддаємо багато серця й душі. І я сподіваюся, що зараз буде багато чого змінюватися.

Ми боремося за появу на Олімпіаді фіналів в окремих видах. У спортивній гімнастиці 14 медалей, а в художній – лише дві. Ми працюємо все життя на одну медаль, і це дуже важко. Сподіваємося, що це перше, що зміниться. Бо ми всі говоримо про гендерну рівність, а в нас цього нема. Маю надію, ми отримаємо право бути з медалями теж.

Ми працювали на медаль у груповому багатоборстві, і у фіналі побачимо. Тоді все скажу. Звісно, ми працюємо на цю медаль все життя. Дуже хотілося б для України, для всіх дівчат, майбутнього покоління, всіх дітей України цю медаль. Дуже сильно. За всіх дітей, яких вбиває сьогодні Росія", – сказала Блохіна в коментарі Суспільне Спорт.

Зазначимо, виступ України у фіналі групового багатоборства відбудеться 10 серпня о 15:00.