"Після фінішу розуміли, що будемо в трійці. А коли подивилися на табло, побачили, що ми другі, та підтвердили свій результат — це щось неймовірне. Дуже щасливі. Виклалися максимально, все взяли, що було.

Дуже хочеться подякувати нашим захисникам за те, що боронять нашу країну, що в нас була можливість готуватися в нашій улюбленій країні. Звісно, ми розуміли, що це небезпечно, але кращої країни для нас не існує. Щасливі, що ми за всіх умов змогли провести підготовку, підвестися, викластися та віддати все, щоб порадувати Україну та наших захисників.

Участь в Олімпіаді-2028? Поки не будемо загадувати. Хочеться трішки відпочити від змагань та подумати, чого ми хочемо далі, як готуватися. Щасливі, що ми взяли срібну медаль — не вірю в це", — заявила Людмила Лузан в коментарі Суспільне Спорт.

"Може здатися смішним, але ми були спокійні, заспокоювали себе в роздягальні, жартували. Все прораховували до деталей. Підходжу до Люди і питаю, як вона відчуває — каже, все буде добре. Ми заспокоїлися і пішли.

Хочу подякувати тренерам, Люді, чоловіку за те, що після декрету в мене повірили, дали той шанс, а я його використала. Це нереальні емоції.

Передусім зробили це для нашої збірної. Розуміли, що або беремо медаль, або цей вид спорту топиться і більше ніхто не захоче нічого. Ми зробили це і впевнені, що на наступній Олімпіаді буде більше медалей з веслування", — прокоментувала Рибачок.