Юло спершу виграв у Парижі вільні вправи, а потім додав до цього тріумфом ще одне золото в опорному стрибку. Однак, ймовірно, олімпійський чемпіон не матиме підтримки від своєї матері, з якою у нього складні стосунки, пише The Daily Mail. Усе через кохану гімнаста – Хлою Анджелі Сан-Хосе. Красуня народилася на Філіппінах, але згодом переїхала в Австралію, де стала моделлю. Зокрема, рекламує спідню білизну.

"Моя мама відразу засудила Хлою через те, як вона одягається і поводиться. Ми з коханою виросли в різних середовищах. Хлоя виросла в Австралії, і це культура, яку вона знає. Це дуже відрізняється від того, як ми рухаємося, розмовляємо та одягаємося на Філіппінах.

У Хлої є власний дохід. Усе, чим вона користується, і всі її подорожі – це результат її наполегливої ​​праці. З самого початку мамі не подобалася Хлоя, хоча вона не бачила її особисто. Наші стосунки погіршилися, коли я почав встановлювати межі. Я заступився за Хлою, тому що вона мені подобається", скаржиться" – каже Карл.

Також Юло звинувачує матір у тому, що забрала його призові від чемпіонату світу зі спортивної гімнастики 2022 року, маючи доступ до фінінсових рахунків сина.