"Зрозуміла, що це мій великий шанс. Бо я налаштовувалася на чинну олімпійську чемпіонку Юї Сусакі, і представниця Індії її вибила. Налаштовувалася на кожну позицію, кожен бал. Це непередбачувані змагання: лідери і виграють, і програють. Налаштовувалася просто боротися та виграти сутичку.

Наприкінці проти Пхогат був щільний рахунок, зовсім трішки не вистачило. Може, десь були тактичні помилки, десь завчасно трішки закіпішувала, що треба відігравати. Але це вже сталося, і тепер я маю готуватися до наступних поєдинків. Сподіваємося, якщо індійка вийде далі до фіналу, це буде шанс боротися за фінали. Треба проаналізувати свої помилки і готуватися далі.

Для мене велика честь представляти Україну, наш прапор. Пишаюся, що я тут, можу змагатися за нашу країну, виборювати для неї перемогу.

Звичайно, хотілося б ще порадувати, я вже налаштовувалася на перемогу і підготовку до півфінальної зустрічі. Є як є, будемо готуватися, вдосконалюватися та працювати над собою", – сказала Лівач у коментарі Суспільне Спорт.