Бех-Романчук відібралась у фінал з 8-го місця з результатом 14,30 м. У фіналі виступали 12 учасниць.

Змагання проходили за складних погодних умов. Майже увесь день на стадіоні Стад де Франс, де проходили змагання легкоатлетів, йшов дощ. Але якраз перед фіналом у потрійному стрибку він посилився.

Можливо, саме через цю обставину перші спроби багатьох учасниць фіналу були невдалими – чотири спортсменки зробили заступи. На жаль, невдалим з цієї ж причини був і перший стрибок Бех-Романчук.

Друга спроба теж заступ, який легко можна було розгледіти навіть без відеоповтору. У Марини на все про все залишалася одна спроба, у якій вона, з одного боку не мала права на помилку, з іншого повинна була ризикувати, щоб показати максимально можливий результат.

У вирішальній для себе спробі Марина перестрахувалась, сильно недоступила до планки, тому й результат показала вкрай невдалий - 13,98 м. Цього вистачило лише на 11-й результат. Бех-Романчук достроково вибула з боротьби за медалі.

Нагадаємо, для Бех-Романчук – це був дебютний виступ на Олімпійських іграх у потрійному стрибку. Перед цим легкоатлетка виступала у стрибках у довжину на Олімпіадах у Ріо-2016 та Токіо-2020.