Українська тенісистка Марта Костюк припинила виступи на Олімпіаді за крок до півфіналу. Чвертьфінал проти Донни Векіч виявився дуже напруженим та емоційним. Тенісистки демонстрували дуже близьку гру, але зрештою перемогу в трьох сетах здобула хорватка 4:6, 6:2, 6(8):7:(10).

Перед вирішальним сетом наша землячка вирішила трохи зняти напругу, потанцювавши під Бруно Марса. Глядачі на матчі оцінили такий вчинок українки, а відео підірвало соцмережі.

"Я люблю грати за країну. І, як я сказала вже раніше, коли я сиділа й чекала, що Донна повернеться з вбиральні, я розуміла, що люди просто тут кайфують, вони отримують задоволення.

Чим я гірша, ніж вони? Я розумію, що мені тільки 22, і я маю можливість отримувати задоволення від цього. І я вважаю, що потрібно як можна більше собі такого дозволяти. Це було круто.

Я собі дозволила це зробити. Як ви можете це побачити, у нас всі такі мегасконцентровані. Я не думаю, що мені там щось сильно заважало чи що. Мені в моменті захотілося це зробити, була така музика і все", – пояснила Костюк Tribuna.com.