Нагадаємо, перша ракетка України взяла гору над восьмою ракеткою світу з Греції у виснажливому тригодинному протистоянні.

– Не знаю, як це мені вдалося, але як є вже. Дуже пишаюсь собою, тому що почала цей матч добре, але потім грала дуже погано. Я не вірила, що можу перемогти. Тобто я грала до останнього, але було дуже важко весь час виходити і програвати свою подачу, не маючи майже шансів. Ментально це завжди складно, особливо, коли я доміную завжди на подачі.

– Як ви взагалі витримали на цьому сонці?

– Я не знаю. Дізнаємось завтра, я витримала чи ні. Сьогодні я на адреналіні, я готувалась ще до цієї спеки. Мені, наприклад, по відчуттях вчора було набагато тяжче, ніж сьогодні. Сьогодні я просто дуже пітніла. Вчора, мені здається, я якось як курочка смажилась на цьому сонці.

Може, сьогодні я була вже готова, для мене не було шоком, що я вийшла на корт, а там така спека. Але я рада, що наступні дні вже буде краще і краще. Сподіваюсь, що мене десь там ще ввечері поставлять і я відпочину. Ну це так, в моїх мріях звісно. Тому що розклад тут робиться не дуже, – сказала Костюк у коментарі для Tribuna.