"Початок був складний. Починати з коня завжди важко, бо ще багато сил, потрібно і стримувати себе, і показати гарний виступ, знайти межу між цим. Не хочу нічого про суддівство казати, завжди нікого не чекає, всі вболівають за своїх.

Пишаюся всією командою, всім, що ми зробили. Хочеться плакати, щоправда, бо дуже втомився. Але складність вирішує. Ми прийшли на перекладину, на вільні вправи в кінці, і у суперників складність була вищою. Треба підіймати складність програм і тоді ще більше сподіватися на медалі. А так, сподіватися на те, що хтось десь впаде – це складно.

Я ще після кваліфікації так і казав: американці небезпечніші у фіналі, бо вони дуже нахибили у кваліфікації, погано виступили. І я розумів, якщо вони у фіналі зроблять своє, то вони найбільші конкуренти за третє місце. Китай? Казав, що китайці виграють, якщо зроблять своє. Але три падіння на останньому приладі – це не припустимо у фіналі, і японці, хоча Хашимото впав на коні, далі все зробили. Хто не падає – той і перемагає.

Чи реально боротися за медалі у фіналі командного багатоборства? Авжеж реально. З усіма можна. Не хочу жалітися на щось чи щось казати. З усіма можна боротися, але треба підіймати складність. Коли хтось робить 6.5 бала складності та вище, а хтось – менше, то важко конкурувати. На жаль, нам не вистачило цього", – сказав Верняєв у коментарі Суспільне Спорт.

У складі збірної України у фіналі командного багатоборства виступали Олег Верняєв, Радомир Стельмах, Назар Чепурний та Ілля Ковтун. Наші хлопці набрали 254,761 бала. Золото завоювала збірна Японії.

Зазначимо, що Верняєв ще буде змагатися за нагороди особистого багатоборства. Фінал за участю українця відбудеться 31 липня.