"Зробив дуже маленький крок уперед. На попередній Олімпіаді я був шостий, тепер – пʼятий. Результатом не задоволений. Зробив помилку на пʼятому стрибку з коефіцієнтом складності 3.7. Зробив на пʼять балів. Ну, що сказати... Дурень.

Була травма, але для мене це не виправдання. Я готувався, на розминці в мене інколи цей стрибок виходив. Звичайно, я готувався трохи менше, ніж інші, але все одно я так себе не можу виправдати. Просто "лопушара". Ну, по факту.

Чи був тиск? Так, ми на попередніх двох чемпіонатах світу були спочатку другими, потім третіми, і сума балів у нас була більше – 439.32. Зараз – 412.65, ще й на Олімпійських іграх. Дійсно прикро, що так вийшло, але це спорт. Звичайно, ми розуміли, що в нас є шанс на топ-3, і, на жаль, пролетіли, як фанера над Парижем.

Може, щось було повʼязано з моєю травмою, але я все одно себе звинувачуватиму, мабуть, до кінця життя. Просто прикро, що через мене й Кірюха постраждав: я себе підвів, тренерів, країну, усіх", – сказав Середа у коментарі Суспільне Спорт.

Нагадаємо, для 18-річного Середи це друга Олімпіада в кар'єрі. У Токіо-2020 в стрибках з 10-метрової вежі він фінішував із 6-м результатом. Також Середа став 6-м у синхронних стрибках – тоді виступав у тандемі з Олегом Сербіним.