"Я не здивований, це бокс. Треба було готуватися до цього хлопця. Він дуже гарно представляв нашу країну, те, що він програв – так буває, це спорт. Треба зробити роботу над помилками і рухатися далі. Він молодий хлопець. Його треба лише підтримати.

Два поєдинки побачив – бокс дуже гарно розвивається і крокує вперед. Багато хлопців, які боксують тут, через рік-два ми їх почуємо у професіоналах. Представник Узбекистану Джалалов, наприклад. Він – олімпійський чемпіон, чемпіон світу, представляє свою країну. Рівень боксу гарний, але треба змінювати підхід до організації на світовому рівні", – сказав Усик у коментарі для Суспільне Спорт.

Український чемпіон приїхав у Париж, щоб підтримати наших боксерів на Олімпіаді. Раніше, Олександр пообіцяв сплатити українським боксерам кругленьку суму призових за медалі в Парижі з власної кишені.

Зазначимо, що Усик є олімпійським чемпіоном Олімпіади-2012, що проходила у Лондоні.

Нагадаємо, що 25-річний Ловчинський програв нокаутом австралійцеві Теремоані Джуніору в 1/8 фіналу Олімпіади-2024 та припинив виступи на турнірі. Україну на Олімпійських іграх у Парижі представлять ще два боксери: Олександр Хижняк та Айдер Абдураімов.