Одна з російських волонтерок, яка збиралася поїхати на Олімпіаду-2024, повідомила, нібито їй та ще більш ніж 20-м її землякам відмовили в акредитації на Ігри. Слова дівчини передає пропагандистське видання ТАСС.

"Учора я отримала від оргкомітету офіційного листа, в якому було сказано, що влада Франції не схвалила мою заявку як волонтерки на Олімпіаду. Я зв'язалася з більш ніж 20 росіянами, з якими пройшла не одну Олімпіаду і які також подавали волонтерські заявки. Усім цим людям, які мають великий досвід, також прийшла відмова.

Оргкомітет написав мені, що йому невідомі причини, через які влада Франції відхилила мою заявку. Париж-2024 відповідно до Кодексу внутрішньої безпеки Франції відправив усі мої дані на перевірку до відповідного адміністративного органу. І тільки після його схвалення я могла б отримати акредитацію волонтера. Але, на жаль, мою заявку відхилили.

Я дуже засмучена тим, що отримала відмову. З урахуванням того, що на Олімпіади минулими роками їздило дуже небагато волонтерів із росії, я думаю, що такі самі листи вчора отримали всі претенденти, які мають російські паспорти", – сказала співрозмовниця джерела.

Нагадаємо, Олімпійські ігри у Парижі відбудуться з 26 липня до 11 серпня. На змаганнях, мають працювати близько 45 тисяч волонтерів.