У боротьбі за олімпійську ліцензію Оксана здолала чотириразову призерку Ігор, уродженку України, яка виступає за Азербайджан, Марію Стадник.

"Трохи більше місяця тому я поступилась Марії Стадник у боротьбі за вихід до фіналу, а потім ще драматично поступилась у "бронзовому фіналі". Мені було дуже важко психологічно прийняти цю поразку.

Моє завдання полягало у тому, щоб максимально переключитись після цієї втрати. Відпочинку практично не було. Буквально по приїзду додому я розпочала плавну підготовку. Я просто відкинула цей старт і зосередилася на підготовці до ліцензійного турніру. З Марією у нас дуже довга спільна історія. В дитинстві я рівнялась на неї, вона була моїм кумиром. Згодом ми почали тренуватись разом і підтримували чудовий близький зв'язок. Зараз ми не спілкуємося. Вона переїхала до Азербайджану, де живе і тренується.

У Токіо-2020 була моя перша Олімпіада, тому все було цікаве й нове. Тепер все виглядає по-іншому. Звісно, я стала трошки старшою і досвідченішою. Також, на мою думку, я покращила свої фізичні кондиції та вдосконалила технічні дії. Зараз критерії відбору на ОІ в Парижі дещо змінилися: кількість квот зменшилась, а рівень боротьби зріс. Тому потрібно ставити собі вищі цілі", – розповіла борчиня Укрінформу.