Нагадаємо, що Аргентина потрапила в одну групу зі збірними України, Марокко, а також якоюсь з азійських команд, де кваліфікація ще триває. Підопічних Хав'єра Маскерано експерти вважають одними з головних фаворитів турніру. Тим паче, що до Парижа, ймовірно, поїде Ліонель Мессі.

Еміліано Мартінес заявив, що хоче допомогти своїй олімпійській збірній на Іграх в Парижі. І натякнув, що виступити на планетарному форумі також не проти Крістіан Ромеро та Ніколас Отаменді.

"У мене ще не було можливості поговорити з Маскерано. Але очевидно, що, будучи воротарем національної збірної, у мене є мрія зіграти за Аргентину на Олімпіаді. Але я зараз про це не думаю, всі мої думки пов'язані з Астон Віллою, боротьбою за потрапляння в Лігу чемпіонів і боротьбою за Лігу конференцій. Також влітку мені належить зіграти на Копа Америка.

Але, як мені підтверджували багато гравців: якщо Хав'єр і хоче, щоб ми були доступні, то ми будемо доступні. Очевидно, що національна збірна має цінуватися вище за клуби. Для нас представляти свою країну – це гордість. Куті [Ромеро] і Ота [Отменді] хочуть поїхати, я теж хочу. Багато хлопців хочуть поїхати на Олімпіаду", – наводить слова Мартінеса Ole.

Додамо, що воротар "альбіселесте" відзначився кількома скандальними витівками на Мундіалі-2022, на якому перемогла Аргентина.