"Наша нація, і футболісти зокрема – максималісти. Успіх нашої олімпійської збірної – дуже важливий крок уперед для нас. Ми вперше потрапили на Олімпійські ігри, й у нас ще немає досвіду виступів там.

У нас дійсно сильна збірна. Єдина проблема на сьогодні, яку я бачу, це те, що не всі українські клуби готові відпускати гравців. Такого не повинно бути, адже це престиж нашої країни – особливо в такий час. Ми ж будемо намагатися покращити нашу гру, адже є ще куди розвиватися.

Ситуація така, що наразі наша перша збірна виступає у кваліфікації Євро-2024, й у ній є гравці олімпійської збірної, яких ми б хотіли бачити на Іграх. До того ж молодіжка гратиме важливий матч відбору європейської першості проти Азербайджану. Тож поєдинок з Японією – напевно, третій у пріоритеті, адже це товариський матч. Попри це, для нас він дуже важливий.

У нас є хлопці, які не залучені в тих офіційних матчах і вперше потрапили в олімпійську команду. Тому можливість поїхати на Ігри – це для них великий шанс, і вони на цьому сконцентровані", – цитує Ротаня пресслужба УАФ.

Нагадаємо, чоловічий футбольний турнір на Іграх у Парижі стартує 24 липня і триватиме до 10 серпня.