Чинна заступниця голови Київської міської державної адмінстрації з питань здійснення самоврядних повноважень та радниця Офісу президента Олена Говорова поділилася результатами робочого візиту в Париж, що прийме Олімпіаду-2024.

"За два насичених зустрічами та перемовинами дні у місті, яке прийме ОІ-2024, українська делегація заручилась повною підтримкою місцевої влади.

Пані мер Анн Ідальго, яка постійно публічно заявляє про те, що вона не бачить місця (в будь-якому статусі) росіянам та білорусам на Іграх в себе в місті, вкотре нас запевнила, що її позиція незмінна. Вона повністю солідарна в цьому питанні з українською владою, за що ми їй дуже вдячні.

Анн Ідальго та П’єр Рабадан (заступник мера з питань спорту та Олімпійських/Паралімпійських ігор 2024 року – прим.) в процесі нашого спілкування неодноразово наголошували, що вони чекають на збірну України наступного літа у себе в місті", – написала Говорова у своєму facebook.

Нагадаємо, що Міжнародний олімпійський комітет допустив росіян і білорусів до особистих стартів на ОІ-2024 під нейтральним прапором. У командих змаганнях вони участі не братимуть.