"Моя думка однозначна. Росіяни не мають бути допущені до Олімпійських ігор поки росія – це країна-агресор, поки вона вбиває наших людей, спортсменів. Я думаю, що світ дуже жорстокий, неправий.

Для мене незрозуміло, що вони роблять. Ці виправдання, що вони невинні… Немає їм виправдання. Вони винні всі, вся їхня нація. Немає добрих і поганих. Для мене це рішення абсурдне і неприйнятне. Ми не можемо з ними перебувати, нейтральними чи ні – вони росіяни. Що змінюється від того, під яким вони прапором битимуться?

У мене тільки в дорослій національній команді п’ять-шість чоловіків загинули. І це тільки бокс. А скільки вони зруйнували спортивних об’єктів? Для мене це неприйнятно. Я бойкотував би все.

Мені незрозумілі ті моменти, коли кажуть: "Нам потрібні медалі". А як пояснити це тим, хто віддав життя й тим, хто сьогодні з автоматами нас захищають?

Вони самі собі суперечать. Розірвали відносини з Олімпійським комітетом росії – і тут допускають до Олімпійських ігор. Вони ж росію представляють, не має значення, який у них прапор. Вони ж не відмовляться від того, що вони – росіяни.

У нас прийнято рішення, що там, де боксуватимуть росіяни – ми участь не беремо. Моя позиція як тренера: я не перебуватиму в одному приміщенні, не виходитиму в один ринг з росіянами. Якби щось змінилося, я не їхатиму на ці змагання. Особисті тренери, якщо захочуть... Я не можу заборонити. Моя точка зору незмінна", – цитує Сосновського Суспільне Спорт.