Головні сподівання українців таки здобути першу медаль традиційно пов’язані з біатлоном. Відбудуться одразу дві гонки переслідування.

Об 11:00 за київським часом на старт вийдуть жінки. Найкраща з українок Юлія Джима, нагадаємо, розпочне гонку 8-ю. Вона стартуватиме через 1 хвилину і 8 секунд після переможниці спринту Марте Олсбю-Ройселанд. Анастасія Меркушина піде у бій 24-ю, а Ірина Петренко – 40-ю.

О 12:45 розпочнеться чоловічий персьют. Дмитро Підручний стартує 13-м із відставанням від лідера Йоханнеса-Тінґнеса Бьо в 1 хвилину та 19 секунд. Практично одночасно зі співвітчизником вийде на трасу і Артем Прима. Антон Дудченко стартує з останньої 60-ї позиції.

Українка Лідія Гунько дебютує на Олімпіаді в змаганнях монобобів. Старт першої спроби запланований на 03:30, а другої – на 05:00. Медалі в цьому виді розіграють 14 лютого.

О 13:00 розпочнеться кваліфікація у лижній акробатиці серед жінок. Українка Анастасія Новосад була б однією з претенденток на медалі. Проте, вона підхопила ковід, через що "синьо-жовті" уже пропустили змагання в міксті. Відтак за Україну, найімовірніше, виступить тільки Ольга Полюк.