"Справді, у нас же досвід не такий вже й великий, ми лише 18 років тренуємось (іронічно – Спорт 24). Теж ніби не помітили помилок. У нас досить кваліфікований тренер, наша улюблена Чурилова Галина Володимирівна, вона теж начебто нічого не помітила.

Але, знову ж таки, дякувати Богу, що на Олімпіаді є такі професіонали – наші судді, які можуть помітити та вказати на помилки. Тому красно дякую!

Засмутилися, адже, швидше за все, в довільному танці ми вже не виступимо, що було однією з головних цілей. Нам не вдалося потрапити до довільного танцю на минулій Олімпіаді в Кореї-2018, і тут хотілося все ж таки пробитись далі. Особисто мені здається, що ми не подолали кваліфікацію і, для себе, я – не олімпієць. Я вважаю, що ми не повноцінно виступили на змаганнях", – цитує Максима Нікітіна Трибуна.

Нагадаємо, попри скептичний прогноз фігуриста, українська пара все ж кваліфікувалися у довільну програму олімпійських змагань. Назарова та Нікітін виступили майже без помилок, однак судді не надто високо оцінили їхній виступ – 65,53 бала. В підсумку цього вистачило, аби посісти 20-ту позицію – останню, яка давала право пробитися в наступний раунд змагань.